Vår idé 2018-05-30T09:01:04+02:00

Vår idé

Vår idé är att erbjuda studenter och yrkesverksamma, med förkunskaper i anatomi och fysiologi, kompetenshöjande vidareutbildningar. Oavsett om du vill komplettera ditt nuvarande yrke eller studieprogram med massage eller om du som manuellmedicinare vill bli ännu vassare på axeldiagnostik erbjuder Physio Academy något för dig.

Våra ledord är:

Kvalitet

Kvalitet omfattar många faktorer. Vårt kursmaterial erbjuds i digital form för att möjliggöra bästa flexibilitet och inlärning från olika plattformar. Du får gärna skriva ut det om du upplever att pappersformatet är det bästa. Våra lärare har alla omfattande utbildning i massage, anatomi och fysiologi samt har ett brinnande intresse för att lära ut. De flesta är antingen Naprapater eller Fysioterapeuter. Du som deltagare i vår massagekurs har möjlighet att på vår hemsida se alla massagegrepp i filmformat, vilket är utmärkt för repetition.

Vi gör också utvärderingar efter varje kurs. De visar att vi genomgående överträffar våra deltagares förväntningar, och det sporrar oss att bli ännu bättre! Vi har sedan 1999 administrerat och genomfört mer än 700 olika kurser samt utbildat fler än 9800 massörer vilket naturligtvis också borgar för kvalitet.

Möjlighet

För att minska resekostnaderna för våra deltagare anordnar vi våra kurser i stora delar av Sverige och har anpassat dem efter dig som är student eller yrkesverksam. Det betyder att kurstiderna är förlagda till dagtid eller kvällstid under en helg samt kvällstid på vardagar. Kontakta oss gärna om du inte hittar din ort i vårt kursschemat.

Prisvärdhet

Vi vill erbjuda våra deltagare en prisvärd utbildning som inte kompromissar med kvaliteten. Därför undersöker vi regelbundet vilka lokaler vi ska använda, vilket kursmaterial som är bäst samt hur vår övriga kundservice ska fungera. Utvärderingarna visar även här att vi lyckas bra med vår målsättning!