Vår idé

Vår idé är att erbjuda studenter och yrkesverksamma, med förkunskaper i anatomi och fysiologi, kompetenshöjande massageutbildningar.

Våra ledord är:

Kvalitet – Möjlighet – Prisvärdhet.

KVALITET

Kvalitet kan omfatta många faktorer. Kursmaterialet erbjuds i digitalform för att möjliggöra bästa flexibilitet och inlärning från olika plattformar. Du får gärna skriva ut det om du upplever att pappersformatet är det bästa. Våra massagelärare har alla omfattande utbildning i massage, anatomi och fysiologi samt har ett brinnande intresse för att lära ut. De flesta är antingen Legitimerade Naprapater eller Fysioterapeuter. Du som deltagare har möjlighet att på vår hemsida se alla massagegrepp, som lärs ut, i filmformat, vilket är utmärkt till repetition. Vi gör också utvärderingar efter varje kurs. De visar att vi genomgående överträffar våra deltagares förväntningar, och det sporrar oss att bli ännu bättre! Vi har sedan 1999 administrerat och genomfört mer än 700 olika utbildningar samt utbildat fler än 9800 massörer vilket naturligtvis också borgar för kvalitet.

MÖJLIGHET

För att minska resekostnaderna för våra deltagare anordnar vi kursen i stora delar av Sverige och har anpassat den efter dig som är student eller yrkesverksam. Det betyder att kurstiderna är förlagda till dagtid under en helg samt kvällstid de två efterföljande vardagarna. Efter kursen har du gott om tid till både egen praktik samt hemtentamen. Kontakta oss gärna om du inte hittar din ort i kursschemat.

PRISVÄRDHET

Vi vill erbjuda våra deltagare en prisvärd utbildning som inte kompromissar med kvaliteten. Därför undersöker vi regelbundet vilka lokaler vi ska använda, vilket kursmaterial som är bäst samt hur vår övriga kundservice ska fungera. Utvärderingarna visar även här att vi lyckas bra med vår målsättning!