Utbildningar, Grundkurser i massage

Diplomerad Friskvårdsmassör – Kvällskurs

Vår styrka är att våra instruktörer har lång erfarenhet av att arbeta som massörer och har därmed stor erfarenhet av mötet med kund samt tekniker för att arbeta hållbart.

Vårt mål är att ge dig kunskaper som gör att du med stor trygghet kan genomföra en helkroppsbehandling. Vår erfarenhet och kunskap i kombination med ditt engagemang skapar bästa förutsättningarna för att bli diplomerad friskvårdsmassör!

Våra kurser riktar sig till dig som vill arbeta som massör men även dig som vill komplettera din kunskapsbank inom ditt nuvarande arbete eller dig som vill använda massagekunskapen för hemmabruk. Våra kursgrupper brukar innehålla en härlig mix av dessa ambitioner och det är inte alls ovanligt att man under kursens genomförande får nya tankar och ambitioner som kan leda ditt yrkesliv i en annan riktning.

Innehållet

Vi ger dig kunskaper i anatomi och fysiologi och lär dig alla praktiska moment och tekniker du behöver för att kunna arbeta professionellt med svensk klassisk massage samt triggerpunkter. 

Den lärarledda delen av massagekursen anordnas under 48 timmar. Vi har idag två upplägg en intensivkurs där du läser 5 dagar á 8 timmar och sedan 1 dag ca 6-14 dagar senare med summering och diplomering som är 8 timmar och en kvällskurs som startar med en helg lördag och söndag och sedan ligger 1 dag per veckan kl.17.00-20.30 i 8 veckor där sista tillfället är en diplomering.

Det krävs 30-40 timmar hemmapraktik mellan kurstillfällena. I dessa timmar ingår inläsning av anatomi och fysiologi samt praktikbehandlingar.

Totalt sett är kursen beräknad till 80 timmar.

Målet – Diplomerad friskvårdsmassör

Efter kursen blir du diplomerad friskvårdsmassör och kommer att kunna utföra en helkroppsmassage tryggt och professionellt som anställd eller inom eget företagande.  

Kommande kurser

Diplomerad Friskvårdsmassör – Kvällskurs

Inga kommande kurser för denna utbildning just nu!
Till toppen