Vår idé

Vår idé är att hålla i grundläggande massageutbildningar för personer som vill byta karriär som kanske har en helt annan bakgrund, som sitter på kontor eller arbetar inom vården, men som vill testa något annat. Vi tycker inte att steget skall vara så stort att lära sig bli en riktig duktig massör.

Vi vill samtidigt fortsätta med det vi gjort i över 20år – Att erbjuda studenter och yrkesverksamma så som fysioterapeuter, folkhögskolor med inriktning på hälsa, sjuksköterskor, osteopater eller liknade studier eller yrkesverksamma inspirerande, vidareutveckling och kompetenshöjande utbildningar. Oavsett om du vill komplettera ditt nuvarande yrke eller studieprogram med massage eller om du som manuellmedicinare vill lära dig Dry Needling så vill vi inspirera dig

Våra ledord är:

Kvalitet

Kvalitet omfattar många faktorer. Vårt kursmaterial erbjuds i digital form för att möjliggöra bästa flexibilitet och inlärning från olika plattformar. Du får gärna skriva ut det om du upplever att pappersformatet är det bästa. Våra lärare har alla omfattande utbildning i massage, anatomi och fysiologi samt har ett brinnande intresse för att lära ut. De flesta är antingen Naprapater, erfarna massörer eller Fysioterapeuter. Du som deltagare i vår massagekurs har möjlighet att på vår hemsida se alla massagegrepp i filmformat, vilket är utmärkt för repetition.

Vi gör också utvärderingar efter varje kurs. De visar att vi genomgående överträffar våra deltagares förväntningar, och det sporrar oss att bli ännu bättre! Vi har sedan 1999 administrerat och genomfört mer än 750 olika kurser samt utbildat fler än 9900 massörer vilket naturligtvis också borgar för kvalitet.

Möjlighet

För att minska resekostnaderna för våra deltagare anordnar vi våra kurser i stora delar av Sverige och har anpassat dem efter dig som är student eller yrkesverksam. Det betyder att kurstiderna är förlagda till dagtid eller kvällstid under en helg samt kvällstid på vardagar. Kontakta oss gärna om du inte hittar din ort i vårt kursschemat.

Prisvärdhet

Vi vill erbjuda våra deltagare en prisvärd utbildning som inte kompromissar med kvaliteten. Därför undersöker vi regelbundet vilka lokaler vi ska använda, vilket kursmaterial som är bäst samt hur vår övriga kundservice ska fungera. Utvärderingarna visar även här att vi lyckas bra med vår målsättning!