Physio Academy genomsyras av personlig drivkraft och engagemang. Vi som arbetar här har alla gedigna utbildningar och många års erfarenhet av att möta patienter/kunder och tillämpa de behandlingsmetoder vi lär ut. Vi är ödmjuka inför det faktum att vi aldrig blir fullärda men den kanske viktigaste gemensamma egenskapen är att vi brinner för att lära ut. Vi älskar mötet mellan människor där utbytet av kunskap leder till utveckling hos både lärare och student.

Det är vi som står bakom Physio Academy.


Elin

Jag var elev till Henrik Gadde  2004, då jag läste via en hälsoutbildning på Hagabergs folkhögskola till Diplomerad Massör via Physio Academy. Jag har grundat och äger Flexmassage, vars framgångsrika koncept utvecklat verksamheten till att idag vara över 60 massörer i Göteborg och Alingsås. Flexmassage etablerades 2006 och utförde 2019 ca 57 000 behandlingar. Jag har lång erfarenhet av att själv arbeta som massör och har utbildat massörer sedan den första anställningen 2007. Jag är instruktör i massage både på Physio Academy och Flexmassage. Flexmassage äger 70% av Physio Academy.

Patric

Jag är utbildad marknadsekonom och hockeycoach, med erfarenhet från föreningslivet där jag arbetat 20 år som tränare bl.a med Frölunda indians där jag även varit ungdomsansvarig. Jag älskar kundnöjdhet och brinner för att hitta de bästa lösningarna för våra kunder. Jag driver tillsammans med min fru Elin Rydén Flexmassage och ansvarar där för alla franchise etableringar i Sverige. Min roll i Physio Academy är att utveckla verksamheten med fler kurser och därmed nå fler människor som brinner för att hjälpa andra genom massage.


 
Carin

Jag har sedan 2019 ansvarat för Physio Academys grundutbildningar till ”Diplomerad massör utan förkunskaper”. Jag har arbetat 12år som undersköterska där jag fått en bra erfarenhet av att möta många olika typer av människor och situationer samt tidigare erfarenhet av att arbeta med utbildning och pedagogik. Jag arbetar idag heltid som massör och som lärare är har jag hög energi och vill inspirera andra inom det yrke jag själv kommit att älska, där jag får en möjlighet att hjälpa andra människor må bättre.

Henrik

Jag utbildade mig till Leg. Naprapat mellan åren 1994-1998 och har sedan dess arbetat med hälsoutbildningar i olika former. Jag har varit med och drivit Friskvårdsgruppen sedan starten 1999 och tycker att utbildning är det roligaste som finns. Under många år arbetade jag också som klinisk naprapat och tog emot patienter på min och min kollegas klinik i Söderköping. För närvarande gör jag uppehåll på kliniken då jag har den stora äran att på deltid få arbeta som förtroendevald ordförande för Svenska Naprapatförbundet.