Utbildning

Dry-Needling
För yrkesverksamma & studenter inom hälsa

Schematider

29 - 29 Oktober, 09:00 - 15:30
30 - 30 Oktober, 09:00 - 15:30

Instruktör

Lii Schacht

Information

Dry-Needlingkurs, grundkurs – Jonsered/Göteborg

Kurstider: 29-30 Oktober 2022, Lördag och söndag 09:00 – 15:30

Lokal: Jonsereds fabriker Adress: Kanalstråker 1, strax utanför Göteborg. Konferenshotell, men 90kvm för massageutbildning.

Kursavgift: Ordinarie kurspriset är 3600 kr. Studentpriset är 3100 kr. Fakturan skickas via e-post i samband med kursstart. Anmälan är bindande med 14 dagars ångerrätt från anmälningsdatum.

Du behöver ingen rabattkod för att få studentpris, du väljer bara det alternativet när du registrerar dig. Du betalar ingenting nu utan en faktura skickas till dig i samband med kursens start. När din anmälan är klar skickas automatiskt ett bekräftelsemejl till dig med detaljerad information om kursen. OBS! Detta mejl kan i vissa fall hamna i din skräppost, så kolla även där om du inte fått bekräftelsemejlet i samband med din anmälan.

Anmälan är bindande med 14 dagars ångerrätt från anmälningsdatum. Vid avbokning efter det debiteras full kursavgift. Vid sjukdom eller skada med uppvisande av läkarintyg debiteras ingen kursavgift. Physio Academy förbehåller sig rätten att senast två veckor innan kursstart kunna ställa in en kurs då deltagarantalet understiger 20 personer. Inbetalad kursavgift återbetalas då omgående till deltagaren. Physio Academy ersätter inte eventuella hotell- och resekostnader. Om du inte hör någonting från oss kommer kursen att genomföras. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss genom mejla till info@physioacademy.se lagg med ditt telefonnummer om du vill att vi ringer upp.

Varmt välkommen på kurs!

Stad

Göteborg

Lokal

Jonsereds Fabriker
William Gibsons väg 1, 433 76 Jonsered, Sverige

Physio Academys egna utbildningslokal i Göteborg – Jonsereds Fabrikers konferenshotell. Lokalen ligger endast 14min med tåg eller 12min med bil från centrala Göteborg. Vi har valt ett området som har en naturnära miljö och tillgång till alla faciliteter så som konferensrum, stort kök och en utbildningslokal på 90kvm för utbildningar. Detta är vår bas och huvudkontor.

Till toppen